• touch_app
    touch_app
    close
  • person_outline
    person_outline
    person

Entra a l'àrea privada


Som educació viva

Compartim una imatge d’infant capaç i competent Oferim als infants un ambient càlid de tranquil·litat, ritme i equilibri On poden mostrar-se tal com són Un espai d’acompanyament i respecte Aquesta estima els ajuda a reconèixer-se com a persones importants

El Carrilet és un centre d'educació viva i activa que s’inicià l’any 1981 a Corbera de Llobregat, Barcelona.

Va començar com a llar d’infants i el 2013 vam ampliar l’escolarització fins a segon cicle d’educació infantil. Ara, al 2020, ens endinsem en un nou cicle amb l’etapa de primària que iniciem plens d’il·lusió.

Creiem que aprenem el que anem descobrint per nosaltres mateixos, el que ens emociona, allò que ens és irresistible aprendre. Sabem que en la infància no hi ha pèrdues de temps, que jugar és aprendre, que viure és aprendre. I quan observem els infants veiem que no podem deixar passar aquest moment, que és ara quan oferir-los un espai on ser. Ens llancem a aquesta aventura amb compromís i entusiasme.

Entenem l'escola com a aquest lloc familiar on les nenes i nens van a aprendre, a descobrir, a créixer, a explorar, a ser, a somiar i a desplegar tot el seu potencial.

És una escola viva perquè anirà creixent i enriquint-se amb totes les persones que l'habitin, construeixin i en tinguin cura. És viva perquè es basa en la pedagogia activa i s'inspira sobretot en Rebeca Wild i en les aportacions d’Emmi Pikler potenciant el respecte, l’autonomia, la llibertat, l’escolta activa i el descobriment d’un mateix i de l’entorn. També es basa en els principis de la pedagogia Waldorf, l’educació creadora, així com en autors com Jesper Juul o Ana Tardos entre d’altres...

És viva perquè és un lloc d'exploració, connexió, trobada, renovació i reflexió.

SOL·LICITA LA TEVA VISITA

Conèixer l'escola et permetrà prendre la millor decisió!