És l'hora d'aprendre anglès

Estimats pares i mares,

 M'he assabentat que a l'Escola Bressol El Carrilet fan activitats extraescolars d'anglès! De fet, ja tenen a una educadora a l’escola parlant tot el dia en anglès! Al principi sona estrany, però en un tres i no res se la comença a entendre ja que fa servir paraules molt similars a les que ja coneixem i fa molts gestos, que encara ho fa més divertit!

M'agradaria molt anar-hi perquè ara que sóc petitó puc aprendre moltíssim i, a més a més, m’ho passaré súper bé!

Es veu que ens parlarà tota l'estona en anglès, ens explicarà contes populars, farem jocs i moltes activitats de tot tipus, des de pintar, a fer petites representacions dels contes, cantar i ballar.

Ja veureu com surto de content!

Serà només tres quarts d'hora a la setmana. Que hi puc anar??? Please! Please! Please!

 

Cada sessió estarà dividida en diferents parts:
  
·Cançó d'inici amb la que es rebrà als infants, se’ls donarà la benvinguda i es crearà un clima acollidor en el grup.

·Explicació d’un conte popular. El fet d’explicar contes en anglès que els infants ja coneixen fomenta el seu interès, atenció i motivació a l’hora d’escoltar, facilitant l’aprenentatge d’aquesta nova llengua.

·Activitats relacionades amb el conte on els nens i nenes puguin aprendre i consolidar vocabulari, gramàtica, expressions...

·Activitats de moviment, relacionades o no amb el conte popular, per treballar nou vocabulari relacionat amb accions, moviment, desplaçaments, normes de joc, indicacions...

·Música i cançó de comiat amb la que donar per finalitzada la sessió i acomiadar-nos fins a la propera!

És molt important entendre l’aprenentatge de la llengua com a un procés integrat dins de l’idea del desenvolupament globalitzat, treballant-la de forma conjunta i no aïllada de tots els processos que hi tenen a veure. D'aquesta manera els infants podran, a més d’aprendre anglès, desenvolupar tot tipus d'intel·ligències

Durant els primers anys de vida els infants tenen la capacitat innata d’aprendre, de forma natural, tots els idiomes que els envolten, doncs el seu cervell té una plasticitat que no es perd fins la pubertat. D’aquesta manera tenen un munt d’eines i una gran facilitat per aprendre a escoltar, parlar i, més endavant, escriure, els diferents idiomes que els envolten. De fet, són les mateixes eines que fan servir per aprendre el català o el castellà!

La millor manera d'aprendre anglès!Les sessions s'inicien al setembre. El mínim d'infants per grup és de 5 i el màxim de 12.
El preu és de 29 euros mensuals i 55 euros mensuals si es realitzen dues sessions a la setmana.


Ja us podeu posar en contacte amb nosaltres per reservar la plaça del vostre fill/a.