Immersió Lingüística en Anglès

Quan els infants tenen contacte amb una llengua diferent a l'habitual desenvolupen amb molta facilitat un conjunt d'aptituds i capacitats, especialment de comprensió auditiva i de pronunciació, que permet als infants aprendre aquesta nova llengua d’una manera natural.

L'objectiu principal d'aquest contacte primerenc amb l'anglès és el d'aprofitar el potencial natural d'aprenentatge que té l'infant en els primers anys de vida, durant els quals, quant més nodrit i estimulant és l'entorn educatiu, més s'activa la capacitat d'assimilació. A més a més, és el moment idoni per aprofitar la inquietud i la necessitat naturals dels infants per a comunicar-se, pròpies d'aquesta etapa.

La inmersió lingüística a El Carrilet la duu a terme l’especialista en anglès que es dirigeix a tots els infants de l’escola sempre en aquest idioma. Aquesta persona està permanentment a l’escola assistint a totes les aules.
321
A més a més l’especialista realitza sessions setmanals d’anglès mitjançant una metodologia divertida i captivadora que convida als infants a participar activament en les dinàmiques que es proposen a l'aula a través de dues titelles, el Ryan i la Lucy. En aquestes sessions, el joc, la cançó i l'expressió corporal, són els instruments bàsics facilitadors de l'aprenentatge.257
  

Galeria

 Presentem el Ryan i la Lucy als nadons de l'escola

Ja els anem coneixent, i amb ells cantem unes cançons precioses,

mireu les nostres cares...

.

Aquí teniu els més grans de l'escola, petits moments

d'unes sessions plenes d'interès, contingut i emoció!

L'anglès a la nostra escola s'escolta a tot arreu:

a les aules, als passadissos, al menjador, als patis...

conviu amb nosaltres! Mireu quins jocs de falda més divertits!